Incepe Noul An Scolar cu o Campanie Promotionala Creativa

In timp ce vacanta este inca in desfasurare, companiile sunt in plin proces de pregatire a unor campanii de promovare cu ocazia inceputului de an scolar sau universitar.

Incepe cu bine anul scolar venind cu idei de marketing proaspete si inspirate care vor spune ceva de-a lungul anului. Articolele promotionale creative si in trend, personalizate cu logo-ul tau, sunt perfecte pentru sala de clasa si iti vor pune afacerea intr-o lumina pozitiva.

Asadar, nu rata oportunitatea oferita de reinceperea scolii si vizibilitatea pe care acest sezon o ofera brand-ului tau. Asigura succesul afacerii creand campanii creative de marketing si pune pe primul plan necesitatile celor carora te adresezi in mod obisnuit.

Pregateste o campanie de branding Back to School

Pregateste o campanie de promovare Back to School

In afara scolii, sustinerea de evenimente, organizatii scolare, evenimente sportive si colective administrative, va arata aprecierea pe care o acorzi activitatii profesorilor si elevilor si, in acelasi timp, va contribui la promovarea imaginii companiei.

Promoveaza-te in acest sezon, incluzand in campania de marketing rechizite scolare personalizate, numind aici instrumente de scris, ghiozdane, caiete pentru elevi sau agende pentru profesori. Acestea sunt doar cateva din articolele esentiale de inceput de an, ce vor fi folosite atat in scoala, cat si in afara acesteia.

Desigur, nu doar inceputul anului scolar poate fi o ocazie de promovare. In sistemul educational, sunt organizate evenimente de diferite tipuri pe parcursul intregului an educational, insa acum este momentul ideal pentru branding, deoarece atentia indreptata asupra articolelor specifice este maxima si eficienta campaniilor de marketing de profil atinge cote superioare celor din restul anului scolar.

Obiecte precum articole pentru sport, papetarie, rucsacuri, agende, genti pentru echipamentul sportiv, recipiente pentru bauturi, etc. vor fi un vector important de vizibilitate al brand-ului tau la orice eveniment, iar posibilitatile de selectare a unor produse promotionale potrivite sunt practic nenumarate.

In asteptarea inceperii scolii, venim in intampinarea necesitatilor tale de marketing cu o selectie de articole promotionale, atent alese cu scopul cresterii notorietatii brand-ului prin impactul imediat asupra utilizatorilor.

Articole promotionale pentru scoala

Fie ca ne referim la acumulatoare externe, rucsacuri, seturi pentru pranz sau pentru colorat, personalizate cu sigla dvs., cadourile promotionale tintite pe domeniul educational sau in stransa legatura cu acesta vor crea atasamentul de care aveti nevoie.

In societatea in care traim, tehnologia face parte din viata noastra, iar dispozitivele electronice au patruns si in scoli, oferind bune metode de lucru atat pentru elevi sau studenti, cat si pentru profesori.

Ia in considerare includerea in campania de promovare Back to School a unui rucsac cu acumulator extern de mare capacitate, modern si bine compartimentat.

Rucsacul cu acumulator Hybrid promotional combina utilitatea unui rucsac cu posibilitatea de reincarcare a dispozitivele electronice la scoala, in tren, avion sau in excursii, punand la dispozitie o baterie puternica. Rucsacul poate fi personalizat cu detaliile tale si cu un mesaj de incurajare a educatiei, ajutandu-te sa iti creezi o imagine pozitiva.

Rucsac Hybrid cu baterie 6.000mAh incorporata

Rucsac promotional cu acumulator extern 6.000mAh Hybrid

Avand in vedere conectivitatea si utilizarea crescanda a tehnologiilor moderne in procesului educational, poti include in randul materialelor promotionale specifice sezonului si un cablu multifunctional, cu mai multe mufe de conectare.

Un exemplu in acest sens il constituie cablul de incarcare promotional Squad 4-in-1, prevazut cu  adaptor USB, adaptoare micro-USB, adaptor mini-USB, si un adaptor detasabil certificat Apple® Lightning™ pentru transfer de date.

Cablul de incarcare poate fi personalizat cu detaliile companiei si oferit drept cadou promotional celor pasionati de tehnologie in campaniile de promovare specifice sezonului.

Cablu promotional Squad 4-in-1

Cablu multifunctional promotional Squad 4-in-1

Dar scoala include, totusi, si ore de dezvoltare a simtului artistic, pe langa orele de pregatire teoretica. Gandeste-te sa incluzi in pachetul de rechizite pe care il pregatesti si un set de colorat profesional, ideal pentru orele de educatie plastica.

Iti recomandam setul promotional Genio pentru artisti, in cutie de lemn care include 67 de piese extrem de utile si de calitate, ajutand la crearea de proiecte minunate. Prin personalizarea acestui set cu logo-ul tau, vei fi mandru sa stii ca ai contribuit la realizarea lor si ca ai incurajat creativitatea viitoarei generatii.

Set profesional de colorat Genio

Set profesional Genio pentru artisti

Sa nu uiti ca poti crea atasamentul atat de necesar brand-ului si in afara orelor de curs, pe durata pauzelor, spre exemplu. Alatura ghiozdanului cu rechizite si o cutie pentru masa de pranz, iar varianta cea mai potrivita pentru asta ar fi un set promotional pentru pranz Fresh.

Intreg setul poate fi personalizat cu sigla companiei, fiind extrem de potrivit pentru pachetul pregatit pentru scoala, dar si pentru a-ti demonstra grija pentru sanatatea celor ce il vor folosi.

Set Fresh promotional pentru pranz

Set pentru pranz Fresh promotional

Elevii sau studentii nu isi petrec timpul permanent la scoala, insa ei pot duce faima unui colegiu sau scoli si dincolo de portile acesteia, dupa incheierea orelor de curs, cu ajutorul uniformei sau elementelor distinctive, cum ar fi o jacheta personalizata.

Alatura-ti logo-ul numelui institutiei de invatamant pe care doresti sa o sponsorizezi, cu o jacheta promotionala Varsity moderna, personalizata cu mesajul de promovare pe care doresti sa il transmiti si cu sigla ta. Intreaga comunitate va afla ca sprijini educatia si contribui la un viitor mai bun.

Jacheta Varsity pentru colegiu promotionala

Jacheta pentru elevi Varsity promotionala

Tanara generatie este viitorul si implicarea ta in sustinerea educatiei va fi foarte apreciata si va crea o imagine pozitiva si un atasament extraordinar fata de brand-ul tau, atat in randul elevilor si studentilor, cat si in randul profesorilor si parintilor. Practic, publicul tau tinta se extinde, cuprinzand segmente de varsta diferite, fara a fi necesar sa creezi campanii de promovare diferite.

Implicarea in pregatirea pentru scola a elevilor sau studentilor va avea beneficii multiple pentru afacerea pe care o conduci: iti vei arata aprecierea si grija fata de calitatea pregatirii elevilor si le vei multumi profesorilor pentru efortul depus, vei sustine elevii in procesul de invatare.

Toate acestea se vor traduce in construirea unei relatii de incredere intre brand-ul tau si colaboratori, clienti sau anganjati, oferind-le cadouri scolare promotionale pentru copii lor. Vei oferi un model de urmat si, drept urmare, iti vei ajuta afacerea sa creasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Type The Red Captcha Characters Below.