DESIGN ȘI INOVAȚIE                                      

 

DIFERIȚI  |  EXPERIMENTAȚI  |  VERSATILI

 

 
 
BergHOFF este un brand internațional care creeaza, produce și distribuie articole de bucatarie sofisticate, care oferă un avantaj net experienței gătitului, în fiecare zi. Pasiunea noastră pentru gătit și atenția acordată detaliilor au dus la crearea de produse care au fost recomandate și premiate atât pentru estetica, cât și pentru funcționalitatea lor. Distribuit printr-o rețea mondiala, BergHOFF este brandul care aduce design și inovație în fiecare bucătărie.

 

Diferiți
 
Nu suntem doar un alt furnizor de articole de bucătărie și vase de gătit. Oferim clienților noștri cele mai bune modele la cel mai bun preț posibil. De la schița inițială până la produsul final, BergHOFF oferă o experiență de gătit completă, printr-o gamă de produse de calitate din care nu lipsește nimic.
Experimentați
 
Nu suntem doar un alt furnizor de articole de bucătărie și vase de gătit. Oferim clienților noștri cele mai bune modele la cel mai bun preț posibil. De la schița inițială până la produsul final, BergHOFF oferă o experiență de gătit completă, printr-o gamă de produse de calitate din care nu lipsește nimic.

 

Versatili

De la cei mici până la bucatarii experimentați, pentru un buget limitat sau unul mai mare, la BergHOFF ne propunem să oferim soluții funcționale pentru cât mai mulți oameni posibil. Cu cele 5 colecții ale noastre, răspundem cerințelor fiecarui stil de gătit și oferim o gamă de produse versatile, care poate crește împreună cu clienții noștri. Descoperă cele 5 colecții ale noastre: LEO, GEM, RON, ESSENTIAL, OUTDOOR

 

Colecțiile noastre