Bine ai venit la samdam.ro!

 

Program de lucru online:

Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
Tel.: 0725 522 116
Pentru comenzi si sugestii: info@samdam.ro
* Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

 

Intrebari frecvente:

1. Cum comand?

2. Cum intru in posesia produselor?

3. Cum platesc?

 

1. Cum comand?

Puteti comanda produsele noastre, plasand comanda online sau puteti suna la numerele din subsolul paginii, sectiunea Informatii contact. Produsele se pot comanda cu personalizare sau/si fara personalizare. Site-ul www.samdam.ro se adreseaza persoanelor juridice.

Aveti posibilitatea de a vedea si stocul in timp real al celor mai multe din produsele noastre. Pentru produsele la care stocul nu este afisat, se poate face cerere pentru produsul respectiv apasand butonul Cerere oferta.

Pentru a putea comanda produsele, trebuie sa fiti logat sau sa va faceti cont. Pentru ca fluctuatiile de curs nu pot fi prevazute, puteti comanda produsele in euro. Factura dvs. va fi calculata in RON la cursul BNR, EURO-RON, din ziua in care se primesc bunurile de la furnizori.

Pentru comenzile cu personalizare, se completeaza datele care apar in pop-up-ul dupa selectia butonului Comanda cu printare

Alegeţi curierul preferat si adresa de livrare. In cazul in care aveti alta adresa de livrare, va rugam sa o adaugati.

Dupa finalizarea comenzii, veti fi contactat de unul din reprezentantii de vanzari pentru a stabili costul de personalizare (daca comanda este cu personalizare), metoda de plata, precum si costul de transport.

 

2. Cum intru in posesia produselor?


In partea dreapta a paginii fiecarui produs este specificat timpul de livrare, care poate fi diferit de la un produs la altul. Este recomandat ca intreaga comanda sa fie expediata printr-o singura livrare, si de obicei timpul de livrare a unei comenzi cu produse care au timp de livrare diferit este a produsului care are timpul de livrare cel mai mare.


Taxe de livrare:

-    In functie de greutatea si de numarul de kilometri. Costul de transport prin curierat nu este inclus in preturile afisate in magazinul online. Acest cost va fi comunicat clientului dupa confirmarea comenzii pe site.

 

3. Cum platesc?

In acest moment, pe www.samdam.ro sunt disponibile urmatoarele modalitati de plata:


A. Plata ramburs la livrarea produselor
Metoda de plata integrala ramburs la livrare este disponibila doar pentru produsele disponibile in stocul intern.   

B. Plata cu avans
In functie de valoarea comenzii, se va stabili punctual valoarea avansului si a diferentei de plata. Comanda va fi procesata dupa primirea confirmarii de plata pentru avans. Confirmarea de plata pentru diferenta se va transmite inainte de efectuarea livrarii. In cazul in care livrarea se efectueaza prin curierat rapid, confirmarea de plata pentru diferenta se va transmite inainte de expedierea coletelor cu comanda dumneavoastra. 

C. La termen
Modalitate de plata acceptata doar pentru clienti existenti. Plata la termen prin: ordin de plata, bilet la ordin avalizat sau CEC.

 

Aveti nevoie de o oferta personalizata?

Contactati-ne prin email sau telefonic si va vom raspunde in cel mai scurt timp!

 

Pentru orice alte detalii sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la:
Email: info@samdam.ro
Telefon: 0725.522.116