Decoratiuni, Ornamente si Cadouri de Craciun Pentru o Atmosfera Primitoare de Sarbatori

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si, treptat, totul intra in atmosfera potrivita: casele noastre, magazinele, spatiile de birouri, vitrinele; chiar si orasele se pregatesc pentru a contribui la starea generala de sarbatoare.

De obicei, unele spatii, cum sunt cele comerciale, incep mai devreme decat restul decorarea cu ornamente de Craciun pentru a atrage atentia clientilor, invitandu-i la cumparaturi. Administratiile spatiilor publice si de birouri sunt cele care intra apoi in febra pregatirilor, iar dupa, mult mai aproape de Craciun, oamenii se preocupa de casele si spatiile personale.

Creati o stare de bine la birou prin decorarea specifica Craciunului

Aduceti atmosfera de sarbatoare la sediul companiei pe care o conduceti


Pregatirea nu implica doar decorarea interioarelor cu ornamente in stilul specific, ci si cautarea cadourilor promotionale potrivite atat pentru colaboratori, cat si pentru clienti, angajati sau parteneri de afaceri.

Foarte frecvent, decorarea bradului de Craciun intr-un spatiu de lucru este o activitate colectiva, care ofera un prilej de relaxare si interactionare intre colegi sau cu cei care trec pragul sediului firmei dvs.

Astfel, pentru a avea un spatiu si o atmosfera armonioase, este nevoie de decoratiuni si ornamente alese cu grija, in culori traditionale sau asortate, de ce nu, cu logo-ul si culorile brand-ului dvs. Asadar, puteti avea interioare amenajate cu gust si care sa se incadreze in acelasi timp in identitatea vizuala a companiei.

Puteti chiar sa stabiliti teme in amenajare si sa incercati sa respectati liniile propuse, atat in decorarea bradului si a unor elemente de interior, cat si, spre exemplu, a spatiului in care intentionati sa organizati petrecerea companiei, un prilej de voie buna atat de indelung asteptat de angajati.

Daca va aflati in impas in aceasta directie, noi va oferim o serie de sugestii, cu ajutorul carora va puteti pregati mai usor de sarbatori.

Atunci cand intra intr-un spatiu amenajat special pentru sarbatorile de iarna, in atentia majoritatii oamenilor este bradul de Craciun, ca o piesa de rezistenta. Acesta poate fi chiar singura decoratiune prezenta, deci e necesar sa iasa in evidenta sau sa creeze o impresie placuta.

Nu puteti omite globurile pentru brad: atat cele rosii traditionale, cat si cele pictate, cu imagini sau simboluri specifice.

Globul mare, decorat atent, poate fi un cadou promotional perfect pentru clientii companiei

Orice brad de Craciun este impodobit cu un glob statement, care se detaseaza vizual de celelalte

Un set de globuri imprimate cu atentie poate fi un cadou potrivit pentru clientii companiei

Acorda un aspect unic bradului de Craciun de la sediul companiei cu globuri imprimate inedit

Bradul mai poate fi impodobit si cu diferite figurine decorative, reprezentand obiecte specifice sau personaje de poveste, realizate din materiale ecologice, pasla sau lemn.

Figurinele decorative pentru brad sun ornamente foarte apreciate

Decoratiunile unice pentru brad vor iesi in evidenta si vor da un aspect deosebit amenajarii

Folositi figurine decorative iesite din comun

Iesiti din sfera decoratiunilor de Craciun cu globuri clasice folosind figurine inedite

Daca doriti sa creati o numaratoare inversa, colectiva, pana la ziua in care crestinii sarbatoresc Craciunul, puteti achizitiona o ghirlanda cu cizmulite din pasla, care poate avea rolul de calendar al biroului. O asemenea decoratiune constituie si un cadou inspirat pentru colegi.

Numarati zilele ramase pana la Craciun cu ajutorul calendarului inedit de Advent cu ghetute din pasla

Ghirlanda calendar de Advent va ajuta sa numarati zilele ramase pana la Craciun

Posibilitatile de amenajare sunt nelimitate, avand la dispozitie o gama extrem de variata de forme, culori, teme, designuri, existand o intreaga industrie creata cu acest scop; limitele sunt stabilite doar de buget, spatiul disponibil si imaginatie.

Nu trebuie scapat din vedere ca sub bradul decorat pot fi asezate cadouri pentru angajatii dvs., pe care sa le distribuiti intr-un cadru mai festiv. In functie de preferinte, cadourile pot fi si ele cu specific, de la lumanari pentru masa de Craciun, cani pentru bauturi, decorate cu motive specifice, pana la decoratiuni deosebite, pe care cei care le primesc le vor pastra si reutiliza an de an in ornarea caselor sau biroului.

Pentru iubitorii ceaiului sau cafelei, aveti la indemana cateva modele de ceainic, foarte rafinate si utile, care cu siguranta vor surprinde placut, oferind posibilitatea savurarii bauturii preferate intr-un decor de poveste. Nici amatorii de cafea nu trebuie trecuti cu vederea.

Iubitorilor de ceai din compania dvs. le puteti oferi un ceainic decorat cu motive nordice

Ceainicul cu ceasca si farfurioara va fi un cadou foarte apreciat de cei care iubesc ceaiul

Setul de cesti pentru espresso este decorat cu motive traditionale de Craciun

Amatorii cafelei vor fi incantati de un set de cesti pentru espresso, decorate de sarbatoare

 

Desigur, aceste produse pot fi si instrumente de marketing foarte eficiente, daca optati pentru a le oferi cadou nu doar angajatilor, ci si clientilor actuali sau potentiali, dupa personalizarea cu logo-ul companiei.

Totusi, copii sunt marii rasfatati de Craciun cu diferite surprize, unele companii organizand chiar evenimente interne, special pentru copii angajatilor, in cantec de colinde si intr-un decor pregatit pentru ei, transformand totul intr-o amintire placuta.

Indiferent de felul in care alegeti sa sarbatoriti anul acesta Craciunul si ce cadouri oferiti angajatilor sau partenerilor de afaceri, perioada sarbatorilor este an de an, una stralucitoare, vesela si care aduce bucurii reale in sufletele tuturor.  Mai mult, pentru efortul depus la bunul mers al companiei, acordati atentie alegerii unor daruri inspirate pentru cei cu care lucrati sau colaborati.

Compania dumneavoastra ce surprize a pregatit anul acesta de Craciun?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Type The Green Captcha Characters Below.