Brandstore Demo

Samdam Brandstore este o platforma comerciala disponibila online, care imbunatateste eficienta si controlul asupra imaginii brandului, prin care angajatii sau partenerii dvs. se pot loga si comanda produsele personalizate cu brandul dvs. 


Samdam Brandstore este, cu alte cuvinte, un magazin online flexibil, cu articole promotionale personalizate, ce poate fi definit in functie de campaniile desfasurate, clientii, angajatii sau partenerii dvs.

 

Beneficii:

 

Brandstore Star Design profesional si interfata personalizata

Brandstore Star Costuri reduse datorita centralizarii achizitiilor

Brandstore Star Peste 15.000 de produse disponibile

Brandstore Star Brandstore accesibil 24/7

 

                                         Brandstore Demo Btn

 

 

Ce este un brandstore?

 

Samdam Brandstore reprezinta o solutie unica, dezvoltata pentru a raspunde necesitatilor de e-commerce ale companiei dvs. In plus, serviciile si suportul Samdam va vor sta la dispozitie pentru gasirea celor mai bune solutii de produse promotionale pentru campaniile de promovare. 


Platforma noastra este creata pentru a fi in acelasi timp practica si prietenoasa, dand posibilitatea clientilor care au mai multe sedii sau mai multi membri/distribuitori de a alege articolele personalizate de care au nevoie. 

 

Beneficii

 

Brandstore Design Design profesional
Oferim brandstore-ului dvs. o interfata cu un design atractiv, astfel incat experienta utilizatorilor si retentia acestora sa fie ridicate. Ne straduim sa oferim cea mai buna experienta web pentru a face interactiunea cat mai placuta. 
 15.000+ produse disponibile
Profitati de baza noastra de peste 15.000 de produse disponibile cu produsele care se potrivesc cel mai bine clientilor dvs.

 Pagini personalizate

Dincolo de paginile default ale brandstore-ului, puteti solicita crearea a oricator pagini personalizate aveti nevoie. Este necesara o pagina speciala pentru Promotii? O putem crea. Doriti sa includeti o pagina pentru Abonare? Poate fi adaugata. *Paginile implicite: Acasa, Despre noi, Contact, Produse, Categorii.

Inregistrare utilizator / creare cont
Puteti permite clientilor sau angajatilor posibilitatea de a-si crea conturi individuale online, fara ca dvs. sa pierdeti timp fiind ca intermediar. 
 Sistem intuitiv de management al continutului

Am creat un sistem foarte intuitiv si personalizabil de management al continutului, care va da posibilitatea sa va organizati produsele, preturile si baza de date repede si cu usurinta. Iar pentru aceasta nu aveti nevoie de cunostinte de programare.

 Bannere si grafica personalizate
Echipa noastra  creativa de designeri va poate ajuta sa personalizati grafica si bannerele care vor aparea pe brandstore-ul dvs. Aveti nevoie de un logo pentru magazinul online? Il putem crea pentru dvs. Va trebuie un banner personalizat pentru un anumit produs? Vi-l putem realiza.
 Pachete lingvistice suplimentare
Nu va limitati la vorbitorii de limba romana. Puteti largi publicul tinta alegand dintre pachetele lingvistice implicite: romana, engleza, olandeza si franceza. Cautati o alta limba pentru afisarea continutului? O putem implementa pentru brandstore-ul dvs.

 

 

Cum functioneaza?

 

 

Acum a devenit mai usor ca niciodata sa va creati propriul brandstore! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o solicitare la adresa info@samdam.ro. In cel mai scurt timp, unul dintre specialistii nostri online va raspunde solicitarii dvs.


De indata ce termenii si conditiile au fost acceptate, solicitarea dvs. va fi procesata. Este mai simplu decat va imaginati! Inca nu sunteti convinsi de modul facil de functionare? Parcurgeti cu atentie pasii ilustrati mai jos pentru a va convinge.

 

 

Brandstore-ul pas cu pas

 

 

Brandstore CerereTrimiteti o cerere de inscriere cu      detaliile brandstore-ului  Brandstore Specialisti  Stabiliti cu specialistii nostri online             implementarea propriu-zisa  Brandstore SolutieNoi vom implementa                                   brandstore-ul pentru dvs.

 

 

Cautarea de solutii e-commerce a luat sfarsit!

 

 

Prin intermediul acestei platforme, puteti alege din cele peste 15.000 de produse care sunt disponibile si pe site-ul www.samdam.ro.

 

Dumneavoastra decideti care produse vor aparea in shop si la ce pret. Samdam se poate ocupa de depozitarea produselor, managementul stocurilor, livrare, facturare si rapoarte. 


Cu siguranta, daca afacerea dvs. investeste peste 10.000€ pe an in articole promotionale, Samdam Brandstore poate fi cea mai buna solutie de branding. 


Contactati-ne acum pe adresa info@samdam.ro sau la numarul 0725.522.116 pentru a afla mai multe informatii.

 

                                               Brandstore Oferta