Print DTF - Direct to Film sau DTF este un proces care transferă imprimeurile pe țesătură sau alte substraturi folosind un mecanism de presare la căldură.

DTF (Direct To Film) După cum sugerează și numele, o imprimantă direct-to-film vă permite să imprimați un design pe o peliculă și să-l transferați direct pe suprafața dorită, cum ar fi materialul. Motivul cheie pentru care imprimanta DTF capătă proeminență este libertatea pe care ți-o oferă de a alege aproape orice suprafață pentru imprimare. Tehnologia imprimantei DTF vă poate permite să imprimați cu ușurință pe bumbac, poliester, material sintetic sau mătase, fără probleme. În plus, imprimantele DTF pot lucra atât pe țesături închise, cât și pe cele albe, fără a fi nevoie să apăsați pe hârtie scumpă A și B.

Avantaje:

  • Investiții mici
  • Puteți imprima pe tricouri de orice culoare sau țesătură
  • Imprimeuri foarte elastice care nu se crapă la întinderea materialului
  • Rezistență foarte mare la spălare și uzură

  

 

Cum funcționează?

Imprimantele modificate DTF vin de obicei cu rezervoare de cerneală colorate multiple. Aceste rezervoare permit imprimantelor confortul de a opera folosind setările CMYK. Cerneala de imprimantă DTF este special concepută pentru a fi utilizată în acest proces.

În plus, procesul DTF a eliminat utilizarea rolelor care anterior făceau alunecarea paginii. Acest lucru rectifică aspectul oricăror căptușeli de pe imprimările în stratul alb. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei tehnologii de imprimare cu modele finale impecabile, care reprezintă o reprezentare exactă a imaginii pe care ați dorit-o pe material, DTF este alegerea.

 

  

 

Imprimarea DTF este perfectă pentru oricine dorește să includă personalizarea tricourilor sau orice alt produs textil (huse de perne, măști, genți, hanorace etc.) în afacerea lor din bumbac sau poliester (și amestecurile lor de orice culoare), cu un nivel scăzut. investiție de pornire.

Dacă sunteți deja familiarizat cu imprimarea prin sublimare, DTF este tehnica complementară perfectă pentru a vă crește performanța și pentru a vă face afacerea și mai profitabilă. Și nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări suplimentare despre personalizarea tricourilor și imprimarea DTF.