Roadshow SAMDAM la Galați: Un Hub al Inovației și Networking-ului
 

Pe 6 și 7 martie, orizonturile promovării de brand au fost redefinite la Galați prin Roadshow-ul SAMDAM, o inițiativă unică de promovare a obiectelor promoționale și cadourilor corporate.

Evenimentul a reunit o serie impresionantă de companii și a creat un mediu vibrant pentru schimburi de idei și parteneriate strategice.

Această primă oprire a turneului SAMDAM a marcat un punct de cotitură pentru afacerile locale și participanții interesați de tendințele anului 2024 în domeniul promoțional.

Situat la Hotel Ibis Styles Dunărea, evenimentul a oferit o platformă excelentă pentru networking, permițând liderilor de opinie, brandurilor de renume și furnizorilor să interacționeze într-un cadru profesionist și accesibil.

O caracteristică distinctă a Roadshow-ului a fost experiența interactivă oferită participanților. Aceștia au avut ocazia să testeze și să exploreze direct produsele inovatoare ale SAMDAM, simțind materialele calitative ale articolelor promoționale.

Raluca Macovei, Head of Marketing la Samdam Group, a subliniat angajamentul companiei de a depăși barierele fizice și de a construi punți reale între SAMDAM și clienții săi, indiferent de locație. "Prin Roadshow-ul SAMDAM, dorim să ne asigurăm că fiecare client simte că facem parte din aceeași comunitate și că valorile și inovațiile noastre sunt accesibile tuturor", a declarat Raluca.

Roadshow-ul SAMDAM la Galați a fost o experiență completă, gratuită, plină de oportunități pentru toți cei prezenți, care cu siguranță va rămâne un punct de referință pentru industria promoțională.