Grupul Samdam a fost infiintat in 1994 în Belgia, avand ca obiect de activitate importul si distributia de obiecte promotionale. Strategia de extindere a companiei pe piata din Europa a fost sustinuta de infiintarea birourilor in Olanda, Franta, Romania, precum si a unui birou de achizitie in Hong Kong.

 

Samdamgifts SRL este parte integranta a Grupului Samdam care si-a dezvoltat considerabil portofoliul de servicii si produse, devenind in prezent un reper in industria de profil din Romania, oferind:

 

  • Obiecte promotionale si articole premium
  • Textile promotionale, echipamente de protectie si articole sportive
  • Cadouri business si programe de loialitate

 

 

Samdam Solutions ofera de mai bine de 30 de ani solutii intreprinderilor mici si mari, asociatiilor in domeniul obiectelor promotionale, cadourilor corporative, textilelor promotionale si a echipamentelor de lucru. Aspiram la si lucram pentru satisfactia deplina a clientilor nostri, devenind astfel partenerul lor preferat.

 

Sase arii, un contact:

 

1. Articole premium, gadgeturi si produse promotionale

Orice produs va doriti, Samdam il are sau il realizeaza. Angajatii nostrii sunt experti pe profilul lor, urmaresc trendurile si vin permanent cu idei noi. Ei intretin relatii bune cu muncitorii, importatorii si generalistii din Europa si nu numai. Samdam are propriul DTP si departament de design, colaborand regulat cu designeri si artisti. Pentru licenta, va rugam sa ne contactati. Noi avem cele mai performante utilaje si tehnici pentru printarea numelui sau logo-ului firmei dvs.

 

2. Cadouri de sfarsit de an

Gama de articole din care puteti alege este practic infinita. In plus, Samdam are produse de la branduri cunoscute. Ambalarile speciale si personalizate sunt de asemenea specialitatea noastra. In functie de necesitatile dvs., noi putem gestiona si stoca produsele in depozitul propriu, furnizand cadourile la momentul potrivit. Mai mult decat atat, poti conta pe un serviciu profesionist de post-vanzare.

 

3. Textile

Samdam are o gama larga de produse promotionale, articole sportive, imbracaminte de protectie, petrecere a timpului liber, business si imbracaminte office. Noi distribuim, printam si brodam cele mai cunoscute branduri. Departamentul nostru de imbracaminte creeaza productii specifice pentru multe sectoare: constructii, transport, securitate, bucatarie si restaurante, etc. Imbracamintea poate contribui intr-un sens pozitiv la construirea si imbunatatirea imaginii, asadar imprimarea sau brodarea ei va creste vizibilitatea afacerii pe care o gestionati.

 

4. Genti, bagaje si produse din piele

Samdam ofera, de asemenea, serviciul de personalizare a gentilor, realizate din diverse materiale, in functie de preferintele clientilor si posibilitatile de printare pe care le are la dispozitie.

 

5. Platforma de creare brandstore-uri

Samdam Brandstore reprezinta o solutie unica, dezvoltata pentru a raspunde necesitatilor de e-commerce ale companiei dvs. In plus, serviciile si suportul Samdam va vor sta la dispozitie pentru gasirea celor mai bune solutii de produse promotionale pentru campaniile de promovare. Platforma este creata pentru a fi in acelasi timp practica si prietenoasa, dand posibilitatea clientilor care au mai multe sedii sau mai multi membri/distribuitori de a alege articolele personalizate de care au nevoie. 

 

6. Actiuni de fidelizare si motivare

De ani de zile, Samdam va propune campanii online de motivare si fidelizare a clientilor. Va rugam sa ne contactati pentru personalizarea produselor promotionale destinate atat angajatilor cat si clientilor dvs.