Broderie - Tricouri polo personalizate - Samdamgifts SRL

Broderie

Broderia – o metoda clasica si sofisticata in acelasi timp.

 

Broderia reprezinta cel mai vechi mijloc de personalizare si este cel mai des folosit in cazul textilelor. Aceasta metoda va ajuta sa evidentiati textele, imaginile, logo-urile pe o suprafata textila care poate fi neteda si dreapta sau inegala si impodobita. Acelasi design brodat poate arata diferit atunci cand este cusut pe articole de imbracaminte diferite - in functie de greutatea materialului, grosimea acestuia, textura, acele vor intepa mai strans sau mai larg tesatura. 

 

Camasi personalizate prin broderie Samdam  Sapca personalizata prin broderie Samdam  Polar personalizat prin broderie Samdam

 

Cum functioneaza?

 

Un echipament de broderie cu un procesor intern transfera design-ul si stabileste tipul de broderie, dimensiunea, densitatea si culorile.  Cu ajutorul masinilor ultramoderne cu mai multe capuri, pot fi procesate simultan pana la 15 culori. Folosind diferite marimi pentru cadre, design-ul dorit va fi brodat la orice scara, dar se recomanda ca acesta nu fie mai mare de 15 cm; in acest caz, se recomanda serigrafia, transferul serigrafic, imprimarea direct pe textile etc.

 

Broderia se foloseste cel mai des atunci cand se doreste personalizarea pe sepci, palarii, tricouri, tricouri polo, haine, paturi, camasi, genti, salopete, bonete, denim s.a.m.d.. Un tricou polo cu un logo brodat pe partea din fata, sus pe piept, va da un aspect profesional de uniforma. De asemenea metoda poate fi combinata cu alte procedee pentru a crea, de exemplu, broderie 3D “pufoasa” - realizata dintr-o spuma speciala pentru a obtine un efect tridimensional real.

 

Masina broderie Samdam  Coasere masina broderie Samdam  Montare gherghef broderie Samdam

 

Avantaje:

  • Un logo personalizat prin broderie aduce plus-valoare companiei prin aspectul sau, fiind mereu la moda;
  • Este o metoda potrivita atat pentru suprafete netede, cat si pentru cele neregulate;
  • Orice logo poate fi reprezentat datorita multitudinii de culori existente;
  • Rezistenta mare a logo-ului in timp; practic, broderia dureaza cata vreme veti avea produsul.

 

In fabrica Samdam, broderia se realizeaza cu ajutorul unor masini speciale cu 6 sau 8 capete numite Tajima. Calitatea oferita de aceasta va incanta pana si cel mai pretentios client.

 

In concluzie, broderia, ca metoda de personalizare, este considerata o unealta pentru cresterea vizibilitatii brandului imbinand clasicul cu modernul, datorita posibilitatii de a imbina armonios culorile, de a folosi materiale ingenioase, precum si motive sau modele brodate. 

© Copyright 2021 Samdam Romania. All rights reserved