Program de loialitate - Samdamgifts SRL

Programul de loialitate Samdam Loyalty

Samdam Loyalty

Samdam Loyalty va ofera posibilitatea de a crea rapid o platforma online pentru compania sau brandul dvs., prin care sa gestionati usor mecanismul de marketing si sa lansati imediat in piata un program de loializare bazat pe puncte de loialitate sau coduri de discount.

 

Platforma Samdam Loyalty pune la dispozitia dvs. instrumente eficiente pentru administrarea si cresterea bazei de date cu clienti, motivarea clientilor si angajatilor, aduce un avantaj competitiv si cresterea vanzarilor.

 

Beneficii:

 

Design profesional si interfata personalizata

                                                                   Mentenanta si administrare platforma

                                                                   Raportari si statistici

                                                                   Detalii achizitii clienti si angajati

 

 

 

De ce un program de loialitate?

 

In Europa, inclusiv in Romania, 72% dintre consumatori preferă un retailer cu un program de loialitate implementat. 82% din cetatenii europeni considera ca cel mai mare beneficiu dintr-un program de loialitate este existenta unor produse reduse sau gratuite. O companie are costuri de 5-10 ori mai mari pentru a atrage un client nou comparativ cu cele de incurajare a clientilor existenti.


Solutia noastra este Samdam Loyalty, o platforma online automatizata, care poate fi customizata si branduita pentru a fi complet adaptata solicitarilor si nevoilor de loializare ale companiei dumneavoastra.


Programul de loialitate poate fi adaptat cu succes in functie de scopul fiecarei campanii:

 

Motivare si apreciere - atingerea unor obiective, promotii, zile de nastere si jubiliare

Evenimente corporate - recompensarea vanzarilor, zile aniversare, cresterea vanzarilor, performanta angajatilor

Sarbatori si festivitati - Paste, Craciun, concedii, zile nationale, etc.

Inovatie - targuri de profil, traininguri, conferinte.

 

Beneficii

 

Platforma online loyalty

Platforma online de loialitate


Samdam Loyalty ofera intr-un mod facil posibilitatea de a va crea rapid o platforma online pentru compania sau brandul dvs., prin care sa gestionati usor mecanismul de marketing si sa lansati imediat in piata un program de loializare bazat pe puncte de loialitate sau coduri de discount.

 

Rapoarte si statistici

Raportari si statistici

 

Cu Samdam Loyalty beneficiati de raportari si statistici ale comenzilor efectuate de catre angajatii si/sau clientii dvs. in programul de loialitate si recompense. Aveti, astfel, acces la informatii detaliate cu privire la comportamentul de cumparare al acestora.

 

Produse promotionale de top

Produse de top

 

Produsele incluse in program, oferite de Samdam si agreate de dvs., sunt la fel de importante si fac parte din game de top, renumite pentru calitate, design si inspiratie, cu care sa construiti un program bazat pe articole extrem de atractive si apreciate.

 

Clienti

Clienti si angajati fericiti

 

Implementand programul de fidelizare Samdam Loyalty veti demonstra recunoasterea meritelor angajatilor si clientilor dumneavoastra. Acestia se vor simti apreciati si fericiti, consolidandu-se astfel relatia dintre compania sau brandul dvs. si ei.

 

Motivati-va angajatii si recompensati-va clientii

 

Programul de loialitate ofera companiilor sansa de a stabili ocazii si zile precise la care angajatii sa fie recompensati: aniversarea angajatului sau a firmei, incheierea cu succes a unui proiect, un prag depasit, un scop atins, implinirea unui nou an de vechime in companie, etc.

 

Pentru a avea un client loial, acesta trebuie mai intai sa fie un client multumit. Apoi, trebuie puse in miscare mecanismele care sa il determine sa isi transforme obiceiul de a consuma de la dvs. intr-o rutina care sa creasca forta de atractie fata de brandul dumneavoastra.

 

Oferta program loialitate

 

 

 

© Copyright 2021 Samdam Romania. All rights reserved