Despre transfer digital - Samdamgifts SRL

Transfer digital

Transferul digital – cea mai rapida tehnica de personalizare, care poate fi si eco.

 

Prin utilizarea acestei tehnici, se pot crea printuri cu rezolutii mari pe aproape orice tip de material textil (spandex, poliester, neopren, bumbac, poliuretan, material textile din PVC,  tesaturi stretch etc.).

 

Folosind aceasta metoda de personalizare, palariile, jachetele, umbrelele, tricourile, uniforme si rucsacurile dvs. vor fi unice si vor iesi cu siguranta in evidenta. Procesul de personalizare este unul dintre cele mai simple.

 

Metoda este ideala pentru imprimarile foarte colorate ale logo-urilor, design-urilor sau imaginilor ce contin multe detalii sau care au gradient de culoare in compozitie, la care dimensiunile nu depasesc 45x35 cm. 

 

Avantaje:

  • Cu ajutorul acestei tehnici, se poate imprima o gama larga de materiale;
  • Printuri detaliate ce folosesc pana la 10.000.000 de culori;
  • Imprimare rapida si rezistenta crescuta a printurilor rezultate;
  • Se pot imprima obiecte promotionale de diferite forme, de la umbrele la palarii si jachete.

 

Personalizare tricouri transfer digital  Personalizare sacose transfer digital  Personalizare tricou prin transfer digital

 

Cum functioneaza?

 

Transferul digital se realizeaza prin trecerea graficii, desenului sau textului de pe folii transparente, albe sau colorate, ce pot avea orice forma, prin intermediul unei prese la temperaturi foarte mari, pe o gama variata de articole promotionale. Imaginea ce se doreste a fi imprimata pe produsul de printat este transferata pe un autocolant cu ajutorul unui tipar digital. Autocolantul este taiat dupa forma logo-ului, graficii, desenului cu un cutter plotter si este aplicat pe material utilizand transferul termic.

 

Aceasta tehnica nu este recomandata pentru personalizarea canilor, USB-urilor, brelocurilor, etc.

 

Cartuse imprimanta transfer digital Roland  Imprimanta Rolanda transfer digital  

 

Personalizarea prin transfer digital se face cu ajutorul unor masini speciale Roland, pe care le avem in fabrica Samdam si cu ajutorul carora reusim de fiecare data sa satisfacem cerintele clientilor cu produse de calitate.

 

© Copyright 2021 Samdam Romania. All rights reserved